HYAMATRIX® Aktiváló fiatalító gél

39 000 Ft

Felveszi a harcot a bőröregedés alapvető tüneteivel a bőrszövet és a bőr kötőszöveti rétegének találkozási pontjánál, az úgy nevezett dermo-epidermális kötésben. A HYAMATRIX® aktiváló fiatalító gél az arc-…és nyakbőr megerősítését és feszesebbé tételét szolgálja.

Alkalmazását javasoljuk a bőr tónusának és rugalmasságának csökkenése esetén.

Helyreállítja a bőr sűrűségét és rugalmasságát, javítja külső megjelenését, visszaállítja a fiatal bőr szerkezetére jellemző bőrszerkezetet. Az alacsony molekuláris hyaluronsav, mátrix és szabályozó peptidek egyedülálló kombinációja helyreállítja a bőr nedvesség egyensúlyát és anyagcsere folyamatait, normalizálja a vérkeringést, serkenti a bazális sejtek osztódását és aktivizálja a saját elasztin, kollagén és hyaluronsav természetes szintézisét.

Ennek eredményeként a bőrmátrix szerkezetének helyreállítása révén jelentősen javul a turgor és a bőr rugalmassága, a bőr feszesebbé válik, az arcél körvonalazottabbá válik, csökken a ráncok mélysége és domborúsága.

Látható hidratáló és tonizáló hatást gyakorol a bőrre, erősíti a vér mikrokeringését és a sejtek anyagcseréjét, antioxidáns hatással bír.