A Plazma Pen jelenleg a leginnovatívabb bőrfiatalító, bőrfeszesítő eljárás, mely hatékony a ráncok, a hegek és a pigmentfoltok korrigálásában.

A Plazma Pen egy Hollywoodban elterjedt Új professzionális eljárás a kozmetikai kezelésekben, amivel akár kihagyhatjuk a plasztikai műtéteket.

 1 maximum 2 kezelés összesen!

Az eredmény rendkívűli és hosszantartó!

Mi a Plazma kezelés és hogyan működik?

Ismerjük a szilárd, folyékony- és gáz halmazállapotokat, de nem sokat tudunk a negyedik halmazállapotról, a plazmáról. A plazma ionizált gáz, amely egy elektromos vezető közeg különleges tulajdonságaival rendelkezik.
A Plazma Pen esetében az elektromos kisülések hőt termelnek, mely következtében a plazma először folyékony, majd gáz halmazállapotú lesz.

A Plazma Pen készülék hegyében létrejött elektromos plazma kisülések elégetik, elpárologtatják a magas víztartalmú bőrrétegeket.
Összehúzza a kötőszövetet és stimulálja a bőrben a fibroblasztok képzését, melynek eredményeként fokozódik a kollagén és elasztin termelés.
Stimulálja a sejtek működését és ezáltal a bőr megújulását, nem csak a felszínen, hanem a mélyebb rétegekben is!  
Segít helyreállítani a bőr feszességét és fiatalságát a bőr öngyógyító mechanizmusának fokozásával.A kezelés nem teljesen fájdalom mentes. Érzéstelenítjük ugyan a bőrfelületet, de ezekkel a krémekkel csak csökkenteni tudjuk a fájdalom érzetét, minimálisan érezhető.

De mint ahogy az eddigi tűs v. leaseres kezeléseknél ez a kezelés is még mindenki számára kibírható volt.A magasabb fájdalomtűrő képességgel rendelkezők alig éreztek valamit. Érzékeny bőrűek enyhe csipkelődésről számoltak be.
A kezelés következtében apró pici pörkök maradnak a bőrön.
5-10 nap alatt a pörkök leválnak és láthatóvá válik a friss, feszes bőr

Mi a teendő a kezelés után?

A kezelt helyen kis pörkök keletkeznek, amik kb. 5-9 nap múlva heg nélkül leválnak.

A kezelés után bőrpír, duzzanat, kipirulás és fájdalom jelentkezhet a kezelt területen.

Ez személyenként változó lehet. Ezek csak átmeneti enyhe fájdalmak, ami rövid időn belül elmúlik

A kezelés helyét ne érintsük, 24 óráig ne tegyünk rá semmit majd kímélő krémet használjunk! A szolárium használata minimum 4 hétig ellenjavallt, fényvédelem szükséges!

A gyógyulás során ajánlott magas hatóanyag tartalmú ampullák bejuttatása elektroporációval annak érdekében, hogy a Plazma Pennel már elindított biokémiai folyamatokat szinten tartsuk, illetve fokozzuk!

A kezelés utáni regenerációt otthoni ápolókkal segítjük.

Milyen problémákra ajánlott a Plazma Pen kezelés?

  • Laza, petyhüdt bőr korrigálására
  • Ráncok mélységének csökkentésére
  • Pigmentfolt halványítására
  • Hegek kezelésére
  • Táskás és karikás szemre
  • Szemhéj
  • Száj és ajak vonalak
  • Szarkalábak
  • Ráncok a fül körül
  • Nyak

 

Érdeklődni bejelentkezni: Székely Enikő 06304865844